Зміст
- Як можна зберегти на зиму смородину?
- Як зберігати протерту смородину з цукром?
- Як заготувати чорну смородину на зиму?
- Як швидко переробити чорну смородину?
- Як зберегти смородину у свіжому вигляді?
- Як зберегти врожай чорної смородини?
- Скільки треба цукру на 1 кг чорної смородини?
- Чи можна заморозити смородину із цукром?
Як можна зберегти на зиму смородину?
2:153:26Suggested clip 57 secondsЯк Зберегти Смородину на Зиму, Рецепт (Смородина в … – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Як зберігати протерту смородину з цукром?
Закрити банки чистими кришками та прибрати варення на зберігання. Таке варення можна зберігати навіть за кімнатної температури. Якщо цукру додати менше, тоді варення зберігати тільки в холодильнику чи льоху. Приємного вам чаювання та міцного здоров'я!
Як заготувати чорну смородину на зиму?
Заморозка на зиму Найпростіше зберігати там ягоди розсипом, розфасувавши їх по пакетах. Взимку заморожену смородину можна додавати у випічку, варити улюблені компоти та киселі, – все залежить від фантазії господині та переваг членів сім'ї. Чим швидше ягоди замерзнуть, тим краще вони збережуть форму та консистенцію.
Як швидко переробити чорну смородину?
Ягоди чорної смородини поміщають в емальовану каструлю, наливаючи на 1 кг ягід 50 г соку або води, нагрівають, безперервно помішуючи, до 96°. Потім відразу ж ягоди перекладають у вийняті з гарячої води банки і закочують гарячими металевими кришками.
Як зберегти смородину у свіжому вигляді?
Способи заготівлі зібраної смородини зберегти смородину свіжою у зимову пору року існує три основні методи зберігання: сушіння; заморожування; перетирання із цукром.
Як зберегти врожай чорної смородини?
Можна, можливо чорну смородину і просто заморозити. Ягоди вимити, висушити, розкласти на таці та помістити спочатку в холодильне відділення, а після охолодження – в морозильник. Коли ягоди замерзнуть, їх розкласти по поліетиленових пакетах із харчової плівки і запаяти або щільно зав'язати. Зберігати у морозилці.
Скільки треба цукру на 1 кг чорної смородини?
Склад:
- 1 кг ягід чорної смородини (1 літр смородини важить приблизно 700 грам)
- 1,5-2 кг цукрового піску
Чи можна заморозити смородину із цукром?
Протерти плоди через сито, щоб відокремити макуху. Можна, можливо використовувати м'ясорубку або блендер, потім отриману кашку віджати через марлю. Протерту масу з'єднати з цукром, Дати йому розчинитися (потрібно приблизно 2 години), перемішати. Розкласти пюре в контейнери, покрити кришками та заморозити.