Зміст
- Чи можна заморожувати смородину із цукром?
- Скільки цукру на кілограм смородини?
- Скільки цукру на 1 кг чорної смородини?
- Як можна зберегти на зиму смородину?
- Як зберігати протерту смородину з цукром?
- Як правильно заморозити свіжу смородину?
- Яка користь від чорної смородини?
- Як зберегти смородину у свіжому вигляді?
Чи можна заморожувати смородину із цукром?
Протерти плоди через сито, щоб відокремити макуху. Можна, можливо використовувати м'ясорубку або блендер, потім отриману кашку віджати через марлю. Протерту масу з'єднати з цукром, Дати йому розчинитися (потрібно приблизно 2 години), перемішати. Розкласти пюре в контейнери, покрити кришками та заморозити.
Скільки цукру на кілограм смородини?
Склад:
- 1 кг ягід чорної смородини (1 літр смородини важить приблизно 700 грам)
- 1,5-2 кг цукрового піску
Скільки цукру на 1 кг чорної смородини?
На один кілограм смородини потрібно додати 1 кілограм цукру, за умови заготівлі кисло-солодких ягід Для смородини кислих сортів кількість цукру варто збільшити до 1,5-2 кілограми на кожен кілограм ягід.
Як можна зберегти на зиму смородину?
СмородинаЦе найбільш щадний спосіб консервації, при якому максимально зберігаються всі корисні речовини, оскільки смородина не проходить теплової обробки. Щоб зберегти врожай без варіння, ягоди миють і дають висохнути, розсипавши в один шар чистої тканини.
Як зберігати протерту смородину з цукром?
Закрити банки чистими кришками та прибрати варення на зберігання. Таке варення можна зберігати навіть за кімнатної температури. Якщо цукру додати менше, тоді варення зберігати тільки в холодильнику чи льоху. Приємного вам чаювання та міцного здоров'я!
Як правильно заморозити свіжу смородину?
Заморожувати смородину краще порційно. Висипати частину ягід (500-600 г) у сухий контейнер і відправити в морозильну камеру (контейнер не закривати). Після повного заморожування ягоди залишаться розсипчастими. Для зручності зберігання заморожену чорну смородину можна пересипати у звичайні поліетиленові пакети.
Яка користь від чорної смородини?
Чорна смородина – справжнє джерело корисних речовин. Вона містить вітаміни (С, Е, К, Р, групи В), гамма-ліноленову кислоту, каротини, пектини, поліфеноли, антоціани, флавоноїди, антиоксиданти, мінерали, дубильні речовини, ефірні олії. Лідером за вмістом вітаміну С вважається лимон.
Як зберегти смородину у свіжому вигляді?
2:173:26Suggested clip 53 secondsЯк Зберегти Смородину на Зиму, Рецепт (Смородина в … – YouTubeYouTube