Як правильно заварювати чай із ягодами?
Засипати ягоди у заварник, залити окропом, закрити кришкою і укутати махровим рушником. Наполягти не менше 15 хвилин. Якщо необхідно підсолодити напій, то додати мед, а не цукор.Інгредієнти:
- Ягоди обліпихи – 2-3 ст. л.
- Апельсин – 1 шт.
- М'ята – кілька листків
- Мед – за смаком
Nov 12, 2020
Які ягоди для чаю?
Чай лісові ягоди
- варення малини – 60 г
- пюре смородини – 20 г
- листя смородини – 10 г
- сік лимона цілого
- свіжа смородина – 6 ягід
Dec 17, 2015
Як називається чай із ягід?
Обліпиховий чай дуже давно відомий своїми корисними властивостями. Його ще називають чаєм довголіття. Тому він користується великою популярністю, особливо у зимову пору року.
Як заварювати чай?
Для приготування замороженого чаю потрібно зробити лише два кроки: викласти заморожену суміш із пакетика в чашку і залити гарячою водою, але не більше 300 мл. Якщо ж ви подаєте чай для кількох відвідувачів, заваріть заморожене пюре в чайничку з огляду на кількість компонентів на одного гостя.
Як правильно заварювати смородини?
Ягоди смородини подавіть вилкою, потім змішайте з цукром. Перекладіть масу в заварювальний чайник, додайте чорний листовий чай і пару листків м'яти. Залийте окропом, залиште настоятися на 10-15 хвилин. Чай зі смородиною готовий!
Що таке Крафтовий чай?
Воно походить від англійського слова "craft", яке можна дослівно перекласти як "майстерня робота" або "ремесло". Це визначення часто дають продуктам, зробленим не так на заводі, а майстерні, маленькими партіями за індивідуальними рецептами.
Які ягоди заварювати?
Для заварювання чаю підходять ягоди полуниці, малини, чорниці, смородини, ожини, брусниці, калини, обліпихи, журавлини. Досить просто залити жменю ягід окропом у чайнику чи френч-пресі, дати ягодам постояти і розм'якшитися і розім'яти їх маточкою або ложкою.
Які ягоди можна сушити?
Отже, я сушила суницю, полуницю, малину, іргу, смородину, вишню, ожину. Ягода у мене своя і тому я її не мою, розкладаю тонким шаром у сушарку та сушу при 45 градусах. коли об'єм ягоди зменшується вдвічі, перекладаю на лист пергаменту та прибираю на досушку на горище.