Такий розчин дуже ефективний як позакореневе підживлення, але можна використовувати його і для поливу огірків. При використанні сухих дріжджів 10 г порошку та 2 ст. ложки цукру розводять у літрі води, настоюють до доби, розбавляють у 5-6 разів та поливають рослини.
Як зробити підживлення з дріжджів та цукру?
Добриво із сухих дріжджів. Кількість інгредієнтів: 10 гр дріжджів, 60 гр цукру та 10 л води. Заважайте інгредієнти і поставте в тепле місце (вдома або в теплиці). Через 2-3 години бродіння розбавте розчин 50 л води, склад, що вийшов, придатний для поливу кущових огірків і молодої розсади.
Як приготувати огірки?
Для його приготування розведіть 10 л відстояної теплої води з бочки з 1 л коров'ячого молока невисокої жирності та додайте 25 крапель спиртового розчину йоду з аптечки. Приготовлений розчин перед застосуванням наполягати не потрібно (десь зустрічав, що рекомендують наполягати протягом доби).
Коли годувати огірки дріжджами?
Полив огірків дріжджами проводиться у два етапи:
- перший раз проводять через тиждень після висаджування розсади у відкритий грунт або теплицю, попередньо вноситься підкормка азоту;
- вдруге – після внесення фосфорних добрив.
Як приготувати дріжджів?
200 г хлібопекарських дріжджів розведіть в 1 л теплої води та дайте настоятися кілька годин. Потім розбавте отриманий склад 10 л води та рівномірно полийте розсаду; візьміть 100-грамовий брикет свіжих дріжджів та розведіть його в 10 л теплої води. Дайте настоятися добу, а потім полийте розсаду.
Як розводити сирі дріжджі для підживлення?
200 г звичайних пекарських дріжджів розвести за 1 л води. Перед підживленням об'єм розчину довести до 10 л. Додати склянку золи. 100 г «сирих» дріжджів розмішати в 10 л теплої води, залишити на кілька годин.
Як підгодувати сухими дріжджами огірки та помідори?
0:104:17Suggested clip 55 secondsСУПЕР ПІДГОТВАННЯ З ДРІЖДЖЕЙ ДЛЯ ТОМАТІВ І ОГІРКІВ ДЛЯ …YouTube
Навіщо поливають огірки молоком?
Дія сироватки та розчину молока полягає в наступному. По-перше, обволікання частин рослини (листя, черешки, стебло) тонкою, білково-вуглеводною плівкою, яка не дає грибковим мікроорганізмам проникати в тканини рослин і розвиватися всередині листя, живців та стебел.