Кукурудза Бондюэль солодка у зернах 340г. Консерви натуральні стерилізовані. склад: солодка кукурудза у зернах, сіль кухонна харчова, цукор-пісок, вода питна. Харчова цінність 100г продукту: жири-0,6г, білки-2,87г, вуглеводи – 9,9г.
Скільки грамів у банку кукурудзи Бондюель?
Кукурудза Бондюель консервована 340 г
Що таке кукурудза Бондюель?
Про товар Кукурудза Бондюэль Classique солодка 340г – це соковиті зерна стиглої золотистої кукурудзи, що потрапили в цю банку не пізніше, ніж через 4 години після збору качанів. Це натуральний та корисний продукт, який стане чудовою основою для найрізноманітніших страв.
Чим корисна солодка консервована кукурудза?
Кукурудзяні зерна багаті на вітаміни: РР, Е, D, К, вітаміни групи В (В1, В2), а також аскорбінову кислоту На початку цієї рослини знаходяться цінні мінеральні речовини: солі калію, кальцію, фосфору, заліза і магнію, а також мікроелементи: нікель та мідь.
Скільки коштує консервована кукурудза?
Кукурудза консервована "Бондюель", з/б 170 р. Опт: 50.40 руб. / Шт.
Скільки калорій у банку кукурудзи Бондюель?
Склад: солодка кукурудза у зернах, сіль кухонна харчова, цукор-пісок, вода питна. Харчова цінність 100г продукту: жири-0,6г, білки-2,87г, вуглеводи – 9,9г. Енергетична цінність: 57,8 ккал. Зберігати у сухому, прохолодному місці.
Яка кукурудза у банках?
Згідно з ГОСТом, у консервованій кукурудза допускається білий, золотистий або жовтий колір, неприпустима наявність зерен темнішого кольору. Колір має бути однорідним в одній банку. Допускається наявність одиничних зерен кукурудзи, що відрізняються за кольором від основної маси.
Чия компанія Бондюель?
Bonduelle – французька компанія, виробник овочевих консервів Заснована Луї Бондюель-Далем (1802-1880) і Луї Лесафр-Русселем (1802-1869) як ялівцево-зерновий спиртовий завод в Маркет-ле-Ліллі; перша продукція, випущена в 1853 – лікери Korn і Jenever.
Чим небезпечна консервована кукурудза?
Якщо продукт зберігався неправильно (не дотримувався температурний режим, на банку є вм'ятини і т. д.), бісфенол А може потрапити в продукт, а разом з ним і наш організм. Особливо шкідливо вживати такий продукт маленьким дітям, вагітним, які годують і тим, хто збирається завести дитину.