Зміст
- Як готувати моркву корейською з готовою приправою?
- Які приправи для корейської моркви?
- Як правильно натерти моркву корейською?
- Як нарізати моркву соломкою корейською?
- Скільки калорій у салаті морква по-корейськи?
- Які приправи потрібні для корейських салатів?
- Які спеції підходять до моркви?
- Як натерти моркву корейською Якщо немає тертки?
Як готувати моркву корейською з готовою приправою?
Приготування
- І приступаємо безпосередньо до додавання спецій. …
- Відразу ж підсипаємо пакетик готовою приправи. …
- Тепер знадобляться очищені часточки часнику та пекучий перець без насіння. …
- Тепер налийте столовий оцет. …
- І залишилася зовсім небагато. …
- Морква по-корейськи з приправою готова.
Які приправи для корейської моркви?
Склад: Часник сушений подрібнений, сіль кухонна харчова йодована, коріандр мелений, солодка поприка дроблена, цукор, перець червоний мелений гострий, базилік сушений подрібнений, перець чорний мелений, імбир мелений, мускатний горіх мелений.
Як правильно натерти моркву корейською?
Морква вимити, очистити та нарізати тонкими пластинами (слайсами) за допомогою звичайної овочечистки. Нарізати треба від тонкого кінця до товстого. Якщо морква довга, то розрізати пластини навпіл. Потім гострим ножем нарізати морква соломкою.
Як нарізати моркву соломкою корейською?
0:116:41Suggested clip 50 secondsЯк нарізати моркву по-корейськи – на тертці або ножем, ріжемо … YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Скільки калорій у салаті морква по-корейськи?
Харчова цінність та хімічний склад "Морква по-корейськи".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 ккал |
---|---|---|
Калорійність | 112.6 кКал | 6% |
Білки | 1.2 г | 1.4% |
Жири | 8.2 г | 13% |
Вуглеводи | 9 г | 3.6% |
Які приправи потрібні для корейських салатів?
Приправа Для корейських салатів 30 г
- Каррі
- Коріандр
- Перець червоний
- Часник
- Мускатний горіх
- Базилік
- Куркума
- Чорний перець
Які спеції підходять до моркви?
Овочі та фрукти МОРКВА – Чиллі, запашний перець, кумін, імбир, гвоздика, асафетида, калінджі, куркума. ОГІРКИ – мускатний горіх, імбир, фенхель, чорний перець.
Як натерти моркву корейською Якщо немає тертки?
Якщо морква довга, розріжте пластини надвоє впоперек.
- Гострим ножем, притримуючи краї пластин, наріжте смужками. Товщину смужок можете визначити самостійно, залежно від смаку.
- Пересипте готові смужки в миску і приступайте до приготування. З власного досвіду скажу: на 1 кг моркви я витратила 20 хвилин.