Чим підгодувати кабачки, щоб було більше зав'язі?
Позакореневе підживлення готується наступним чином: на 10 л води беруть 15 г сечовини, 4 г мідного купоросу та 5 г сірчанокислого марганцю. Обприскують кущі тричі протягом сезону. Якщо плоди погано ростуть, розчиняють 10 г карбаміду у відрі води та обприскують сумішшю листя та стебла.
Які добрива потрібні для кабачків?
0:062:07Suggested clip 58 secondsЧим Підгодувати Кабачки у Відкритому Грунті – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Чим підгодувати кабачки, щоб був хороший урожай?
Для отримання дійсно великого врожаю кабачки вимагають підживлення. За сезон кабачки підгодовують щонайменше тричі. На 10-й день після висадки розсади роблять азотну. підживлення. Це може бути трав'яний настій, розведений водою у пропорції 1:10.
Як прискорити зростання кабачків?
Як прискорити зростання кабачків у відкритому ґрунті
- Ранній збір урожаю, овочі під темним укриттям розвиваються швидше завдяки збереженню вологи та тепла.
- Зменшується витрата води на полив.
- Плоди не стикаються з вологим ґрунтом, зменшується ймовірність хвороби.
- Не потрібно розпушування та прополювання.
29 Oct 2018
Як доглядати кабачків під час плодоношення?
Що потрібно врахувати при вирощуванні кабачків
- дотримуйтесь сівозміни;
- вибирайте сорти та гібриди кабачків з тривалим плодоношенням;
- не загущуйте посадки;
- рясно поливайте в міру висихання землі;
- видаляйте старе і хворе листя;
- захищайте кабачки від хвороб;
- підгодовуйте протягом усього періоду плодоношення;
Чи можна кабачки годувати дріжджами?
Аграрії знають чим можна, можливо підгодувати кабачки під час цвітіння та плодоношення. Народні засоби добре стимулюють зростання культури. Серед препаратів, які допомагають збільшити врожай на грядках, борна кислота, аміак, йод та дріжджі.
Як підгодувати кабачки дріжджами?
Підживлення кабачків дріжджами
- Брикет дріжджів розводять у теплій воді пропорція 1:5. …
- Сухий продукт (10 г) розчиняють на цебро теплої води, додають 50 г цукру для прискорення реакції бродіння. …
- У банку на 3 л поміщають 100 г дріжджів, 100 г цукру та заливають теплою водою.
30 жовтня 2018