Як часто можна поливати огірки кропивою?
Як часто можна поливати рослини настоєм кропиви Кореневі підживлення будь-яких культур проводять 1-2 рази на тиждень, у похмурі дні, після дощу або під час поливу. Настоєм кропиви поливають грунт навколо рослин із розрахунку 0,5-1 л під кожен кущ.
Що можна поливати настоєм із кропиви?
Дуже добре діє зелене добриво на ягідники – смородину, ожину, малину. Можна, можливо поливати кропив'яним настоєм та суницю. Після такого підживлення рослини буквально оживають: прискорюється їх зростання і швидше дозрівають плоди. Готуючи підживлення для полуниці, в кропив'яний. настій можна додати хліб чи свіжі дріжджі.
Як приготувати настій кропиви?
Рецепт добрива з кропиви
- Заготовляють стебла кропиви з листя.
- Подрібнюють пагони на невеликі шматочки довільного розміру. …
- У пластикову діжку насипають отриману масу. …
- Бочку заливають теплою, близько 30-40 градусів, водою. …
- Суміш наполягають 12-16 днів, протягом усього терміну щодня проводять перемішування маси.
13-Jul-2020
Як правильно зробити зелене добрива з кропиви?
1:550:00Suggested clip 60 secondsЗелене добриво з кропиви. Найкраще органічне … – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Як часто можна поливати трав'яним настоєм?
Як поливати трав'яним настоєм рослини Для міцних, з добре розвиненою зеленою масою – достатньо одного разу на три тижні. Для тих культур, у яких вже почався період плодоношення, трав'яні підживлення потрібно використовувати не частіше ніж раз на місяць.
Чи можна підгодовувати полуницю настоєм кропиви?
Необхідно зібрати більше кущів кропиви, помістити в ємність, залити водою (якщо є можливість – дож-дєвий), потім придавити кропиву якимось вантажем і накрити ємність сіткою. Двічі на день кропив'яний настій слід добре перемішувати. Зазвичай у теплий літній період удобрення готується п'ять днів.
Які культури можна поливати трав'яним настоєм?
Поливати можна що завгодно, особливо добре відгукуються вимогливі культури – Помідори, перець, огірки, суниця. І навіть цибуля! У бочці залишиться приблизно половина-третина настою і трохи силосу для «закваски». Знову додаємо туди свіжу порцію зеленої маси – солодощі, як описано вище.