100 г мила на 10 літрів води. Обприскувати від 1 до 3 разів протягом вегетації, остання обробка за 5 днів до збирання врожаю.
Які рослини можна обприскувати зеленим милом?
Як застосовувати зелене мило
- Плодові дерева та ягідні чагарники. Груші, яблуні, вишні, сливи обробляють напровесні для профілактики захворювань. …
- Овочеві культури. …
- Квіти та декоративні рослини обприскують за перших ознаках зараження шкідниками. …
- Кімнатні рослини можна обробляти цілий рік.
Apr 30, 2021
Навіщо використовують зелене мило?
"Зелене мило– старовинний народний засіб для захисту рослин від шкідників, а також допоміжний засіб, що підвищує ефективність хімічних засобів захисту рослин.
Коли обробляти кущі зеленим милом?
Остання обробка овочевих та плодово-ягідних культур зеленим милом проводиться не пізніше ніж за тиждень до збирання врожаю. Для захисту від хвороб зелене мило застосовують наступним чином: Борошниста роса на аґрусі, смородині та суниці.
Що можна обробити зеленим милом?
При використанні разом із пестицидами, концентрація мила має становити 0,4-1%. Обробка проводиться не більше 3 разів за сезон і не пізніше ніж за 5 днів до збирання врожаю. Проти яєць і личинок шкідників розчин препарату розпорошують провесною, до набухання нирок.
Як розбавити концентрат зеленого мила?
Для приготування 1 літра розчину в банку ємністю 1 л наливають рівно 800 г теплої води, додають 30 г зеленого мила і перемішують. В іншому банку 2 г мідного купоросу розчиняють у 200 г теплої води.
Для чого потрібне зелене мило тату?
Зелене мило DP TATTOO – Органічний дезінфікуючий засіб. Антисептик застосовується під час процедури перманентного макіяжу, мікроблейдингу, при нанесенні татуювань. Засіб вбиває сальмонел, дріжджові грибки, віруси грипу, бактерії герпесу, H1N1, H5N1 та інші інфекції.
Як користуватись зеленим милом для рослин?
100 г мила на 10 літрів води. Обприскувати від 1 до 3 разів протягом вегетації, остання обробка за 5 днів до збирання врожаю. Обробляти рослини наступним складом: на 12 частин води – 4 частини мила, 1 частина скипидару, 2 частини гасу. Зберігати мило у закритій тарі за позитивної температури (не вище +40 °С).