Не менш ефективний спосіб обробки чавунної сковороди перед першим використанням це прожарювання з олією. Цей спосіб аналогічний першому тільки замість солі наливають соняшникову або оливкову олію. Прожаріть на середньому вогні близько 20-30 хвилин. Не менш ефективний спосіб обробки чавунної сковороди перед першим використанням це прожарювання з олією. Цей спосіб аналогічний першому тільки замість солі наливають соняшникову або оливкову олію. Прожаріть на середньому вогні близько 20-30 хвилин.12 Nov 2019
Як підготувати нову чавунну сковороду до роботи?
Наповніть до половини нову сковороду, сотейник або жаровню кухонною сіллю. На сильному вогні прожаріть чавун, постійно перемішуючи сіль, щоб вона не пригорала. Виконуйте цю операцію не менше 10 хвилин (що більший діаметр посуду, тим довше треба її прожарювати).
Як помити чавунну сковороду перед першим використанням?
Перед першим використанням Виріб необхідно ретельно вимити гарячою водою з миючим засобом, користуючись при цьому губкою або неметалевою щіткою. Потім витерти насухо. 2. Нагрійте посуд на плиті до температури понад 100 °C і нанесіть на внутрішню поверхню тонкий шар олії і дайте охолонути.
Як правильно прожарити нову чавунну сковороду?
Чавунні сковороди прожарюються на плиті із сіллю. Для цього поставте сковороду на вогонь і насипте товстий шар солі грубого або середнього помелу, зменште вогонь під посудом і залиште на 20-25 хвилин.
Як вперше обробити чавунну сковороду?
Перше використання чавунної сковороди: що робити
- Добре промиваємо посуд у теплій воді за допомогою губки або щітки, виключно – неметалічної. …
- Насипаємо на поверхню чавунної сковороди сіль, прожарюємо протягом десяти-двадцяти хвилин.
- Знову добре промиваємо сковороду, просушуємо.
Чи потрібно прожарювати чавунну сковороду біол?
Прожарювання сковорідки Біол Після того, як ви помили та висушили вашу сковороду, її необхідно прожарити. Це робиться для того, щоб видалити залишки мастила з пористої поверхні чавуну. … Отже, ставимо сковороду Біол на сильний вогонь, добре буде насипати в сковороду звичайної кухонної солі.