Зміст
- Скільки цукру на 1 кг чорної смородини?
- Скільки цукру на кілограм смородини?
- Чи можна заморожувати смородину із цукром?
- Як можна зберегти на зиму смородину?
- Як зберігати протерту смородину з цукром?
- Як зберегти смородину у свіжому вигляді?
- Яка користь від чорної смородини?
- Як правильно заморозити свіжу смородину?
Скільки цукру на 1 кг чорної смородини?
На один кілограм смородини потрібно додати 1 кілограм цукру, за умови заготівлі кисло-солодких ягід Для смородини кислих сортів кількість цукру варто збільшити до 1,5-2 кілограми на кожен кілограм ягід.
Скільки цукру на кілограм смородини?
Склад:
- 1 кг ягід чорної смородини (1 літр смородини важить приблизно 700 грам)
- 1,5-2 кг цукрового піску
Чи можна заморожувати смородину із цукром?
Протерти плоди через сито, щоб відокремити макуху. Можна, можливо використовувати м'ясорубку або блендер, потім отриману кашку віджати через марлю. Протерту масу з'єднати з цукром, Дати йому розчинитися (потрібно приблизно 2 години), перемішати. Розкласти пюре в контейнери, покрити кришками та заморозити.
Як можна зберегти на зиму смородину?
СмородинаЦе найбільш щадний спосіб консервації, при якому максимально зберігаються всі корисні речовини, оскільки смородина не проходить теплової обробки. Щоб зберегти врожай без варіння, ягоди миють і дають висохнути, розсипавши в один шар чистої тканини.
Як зберігати протерту смородину з цукром?
Закрити банки чистими кришками та прибрати варення на зберігання. Таке варення можна зберігати навіть за кімнатної температури. Якщо цукру додати менше, тоді варення зберігати тільки в холодильнику чи льоху. Приємного вам чаювання та міцного здоров'я!
Як зберегти смородину у свіжому вигляді?
2:173:26Suggested clip 53 secondsЯк Зберегти Смородину на Зиму, Рецепт (Смородина в … – YouTubeYouTube
Яка користь від чорної смородини?
Чорна смородина – справжнє джерело корисних речовин. Вона містить вітаміни (С, Е, К, Р, групи В), гамма-ліноленову кислоту, каротини, пектини, поліфеноли, антоціани, флавоноїди, антиоксиданти, мінерали, дубильні речовини, ефірні олії. Лідером за вмістом вітаміну С вважається лимон.
Як правильно заморозити свіжу смородину?
Заморожувати смородину краще порційно. Висипати частину ягід (500-600 г) у сухий контейнер і відправити в морозильну камеру (контейнер не закривати). Після повного заморожування ягоди залишаться розсипчастими. Для зручності зберігання заморожену чорну смородину можна пересипати у звичайні поліетиленові пакети.