Для тих, хто цінує якість і неперевершений смак!
Запрошуємо вас скористатися нашим неперевершеним рецептом маринованих огірків. Ви отримаєте солодкі хрусткі огірки, які прекрасно підійдуть до будь-якого страви або просто як свіжа закуска.
Наші огірки вирощувалися на екологічно чистих полях, і ми зберігаємо всі корисні властивості в них, застосовуючи особливі методи маринування.
Процес маринування починається з тщательно відібраних свіжих огірків, які ми змочуємо у спеціальному розчині з секретними приправами та збагачуємо неповторним смаком.
Ми дбаємо про кожну деталь, тому наші огірки мають насичений солодкісний смак, хрусткість та приємний аромат. Ви можете бути впевнені, що вибрали найкращу якість.
Замовляйте наші мариновані огірки солодкі хрусткі вже сьогодні і насолоджуйтесь їх смаком разом з вашою сім’єю та друзями. Смачного!
Опис рецепту маринованих огірків
Мариновані огірки – це смачна солоні кисло-солодкувата страва, яку можна приготувати самостійно в домашніх умовах. Вони мають хрусткий і соковитий смак і стануть чудовим доповненням до будь-якого столу.
Для приготування маринованих огірків на 1-літрову банку Вам знадобляться такі інгредієнти:
- 1 кг свіжих маленьких огірків;
- 1 літр води;
- 200 мл оцту;
- 150 г цукру;
- 50 г солі;
- 3 горошинки духмяного перцю;
- 1 горошинка гвоздики;
- 1 лавровий лист;
- 1 головка часнику;
- зелень за смаком (кріп, петрушка, укроп).
Спосіб приготування:
- Овочі ретельно вимийте, промийте гарячою водою та обсушіть.
- Попередньо наріжте часник на дрібні кущики.
- Підготуйте маринад: зігрійте воду і розчиніть у ній сіль та цукор до повного розчинення. Додайте оцет, гвоздику, перець, лавровий лист та нарізаний часник. Добре перемішайте.
- У банку наперед покладіть зелень за смаком.
- Нарізані огірки засипайте у банку.
- Залейте вміст банки охолодженим маринадом.
- Закрийте банку кришкою і залиште на 2-3 дні в прохолодному місці для маринування.
- Після цього огірки будуть готові до споживання.
Такі мариновані огірки стануть відмінним додатком до будь-якої страви або просто смачною закускою. Вони зберігаються довгий час у підготовленому маринаді, із якого вони набирають аромату і неповторного смаку. Приємного апетиту!
Інгредієнти для маринованих огірків
Для того, щоб приготувати солодкі хрусткі мариновані огірки на 1-літрову банку, вам знадобляться такі продукти:
- Огірки – 500 г
- Квасоля фасоль – 100 г
- Морква – 1 шт
- Перець червоний – 1 шт
- Перець чорний горошком – 1 ч. л
- Часник – 3 зубчики
- Вода – 500 мл
- Цукор – 1 ст. л
- Сіль – 1 ст. л
- Оцет – 100 мл
Загалом, ви зможете приготувати смачні мариновані огірки з найпростіших доступних інгредієнтів. Не забудьте включити свою креативність та смакові уподобання у процесі готування!
Приготування маринованих огірків
Інгредієнти:
- 1 кг огірків
- 1 л води
- 1 ст.л. кунжутної олії
- 2 ст.л. цукру
- 2 ст.л. солі
- 2 ст.л. 9% оцту
- 3 гвоздики
- 2 шт. лаврового листа
Інструкція:
- Огірки миємо та сушимо.
- На дні банки кладемо лавровий лист та гвоздики.
- Розкладаємо огірки в банку.
- У каструлю наливаємо воду, додаємо кунжутну олію, цукор, сіль та оцет. Перемішуємо.
- Загріваємо розчин до кипіння і варимо його ще 2-3 хвилини.
- Гарячий розчин заливаємо в банку до верху.
- Накриваємо банку кришкою і ставимо в холодильник на 24 години.
- Після 24 годин огірки готові до вживання!
Таким чином ви отримаєте солодкі хрусткі мариновані огірки, які чудово підходять як самостійна страва, так і в якості гарніру до головного блюда!