Що робити з урожаєм гороху?
Консервований зелений горошок виходить дуже ніжним та смачним. Зелений консервований горошок – рецепт домашнього приготування. Консервований горошок – продукт смачний та корисний.
Чи можна заморожувати свіжий горох?
Як заморозити зелений горошок сирим Найпростішим способом заморозки зеленого гороху, є заморожування його у свіжому вигляді. Для цього стручки гороху промивають під проточною водою та обсушують на рушник. … Залишається лише розфасувати горох за пакетами або контейнерами, та відправити у морозильну камеру.
Як зберегти свіжий зелений горошок?
Найпоширенішими способами заощадження свіжого гороху на зиму є: консервація, заморозка та сушіння.
- Законсервувавши горошок, можна заощадити гроші та не купувати його в магазинах. Існує багато способів, як це зробити. …
- Заморозити горох дуже просто. …
- Сушити горох можна самостійно.
Nov 3, 2020
Як зберегти зелений горошок на зиму?
Скласти горошок в морозильну камеру та включити режим "суперзаморозки" (якщо такий є). Зберігати за температури мінус 18 градусів до 9 місяців. Для приготування страв з горошкупопередньо розморожувати його не потрібно.
Як бланшувати горох?
Коли зелений горошок не очищений і перебуває у стручках, його бланшують разом зі стручками. Через 3-4 хвилини в окропі стручок розкривається і зерна зеленого горошку виринають на поверхню. У цей момент треба вийняти їх із окропу за допомогою шумівки.
Як правильно сушити зелений горошок?
Можна, можливо сушити зелений горошок і прямо в стручках (лопатками). Слід відібрати найсвіжіші та пружні стручки, промити їх і пробланшувати в окропі. Через кілька хвилин стручки остуджують, ріжуть на кілька частин, розкладають по лотках електросушарки та сушать за 60-65 градусів.
Як правильно заморозити свіжий зелений горошок?
Як заморозити зелений горошок пробланшована покрокова інструкція з фото
- Крок 1. …
- Горошок промити під проточною водою.
- Воду довести до кипіння. …
- Відразу охолодити пробланшований горошок у крижаній воді.
- Просушити горошок.
- Розкласти порційно в пакети для заморожування та відправити у морозильну камеру для зберігання.