Як швидко висушити абрикоси?
1:113:00Suggested clip 53 secondsЯк висушити абрикос – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Як сушити абрикоси в електричній духовці?
Розкладіть плоди на деку, застеленому пергаментним папером і поставте в нагріту до 50 градусів духовку, поступово збільшуючи температуру до 65 градусів. У процесі сушіння абрикоси Потрібно кілька разів перевертати і залишати дверцята духовки відкритими для виходу зайвої вологи випаром.
Як правильно сушити урюк у домашніх умовах?
Швидший спосіб отримати курагу, або кайсу висушити її у духовці. Видаліть з абрикос кісточки, застеліть лист пергаментним папером, і розкладіть плоди зрізом вгору. Встановіть температуру в духовці на 50 градусів, поставте деко в духовку і прикрийте її, але не закривайте дверцята.
Як сушити абрикоси для фруктів?
Розрізати абрикоси на половинки, видаливши кісточки. Розкласти половинки абрикос в один шар зрізом вгору на решітках електросушарки для овочів і фруктів. Сушити курагу до готовності. На це піде приблизно 12-15 годин.
Як сушити абрикоси на повітрі?
Природна сушіння на сонці
- Після підготовки та обробки абрикосів розкладіть їх на грати, тканину або плівку.
- Помістіть фрукти в тінь на протяг і залиште на 4-6 годин.
- Потім перемістіть заготівлю на сонячне місце на 6-8 днів.
Як зробити в'ялену курагу?
Сушіть курагу при 50 °C протягом 2-3 годин, потім збільште температуру до 60 °C. За 2:00 до готовності знову зменшіть температуру на 10 градусів. Час приготування залежатиме від розмірів абрикосу та кількості вологи, що міститься у плодах. У середньому сушіння займає від 8-12 годин.
Як правильно сушити урюк?
Є кілька основних видів сушіння урюка (абрикоса): не знімаючи з дерева до повного їх висушування (плоди урюка сушаться разом із кісточкою); у природних умовах на природі (в тіні, або на сонці) – виходить кайса – зняті з дерева та висушені цілісні абрикоси без кісточок; обкурюють половинки урюка сірої – …
Чи можна сушити абрикоси на сонці?
Сушити абрикоси можна різними способами. Найпростіший – природна сушіння на сонце. У домашніх умовах заготовити корисні ласощі на зиму можна, можливо за допомогою духовки, електросушарки, дегідратора.